Sakkunnig båtmålning och underhåll i Kristinestad

Ab Krs Autolack Oy utför båtmålningar, säsongsunderhåll och reparationer för kunder i Kristinestad med närkommuner. Du kan bogsera din båt till oss eller be oss om transport till vårt verksamhetsställe. Om så önskas kan vi även ordna vinterförvaring via våra samarbetspartner.

Kontakta oss

Båtmålning

Vi utför båtmålningar för kunder i Kristinestad samt närkommuner. Vi har även kunder längre ifrån.

 

Våra tjänster omfattar bottenmålningar och giftmålningar av båtar. Vi använder oss främst av Hempels målfärger. Hempels sortiment inkluderar beläggningar designade för alla typer av båtar, från slitstarka topplack till avancerade bottenfärger vars nanoteknologi förbättrar båtens hydrodynamik och hastighet samtidigt som utsläppen och bränsleförbrukningen minskar.

Antifouling-färger kan användas i marina områden för att förhindra att växtlighet fästs på ytan. Istället för användning av påväxthämmande medel kan båtbottnen givetvis även rengöras mekaniskt.

 

Du kan själv transportera båten till oss i Kristinestad och hämta den när arbetet har slutförts. Vid behov hämtar vi båten hos dig. Vi berättar gärna mer om våra tjänster och de produkter vi använder.

Kontakta oss!

Säsongsunderhåll av båtar

Regelbundet underhåll säkerställer båtens funktion under sommarsäsongen. Vi utför underhåll av båtar, och speciellt säsongsunderhåll, med gedigen sakkunskap. Vid behov erbjuder vi även andra typer av underhåll med sakkunskap.

 

Förutom båtunderhåll och -målning erbjuder vi även bilmålningstjänster. Vi målar förutom personbilar även andra metallkonstruktioner.

Läs mer

Vinterförvaring av båtar

Vi arrangerar även vinterförvaring av båtar med hjälp av våra mångåriga samarbetspartner. Din båt kan förvaras antingen i en uppvärmd eller kall hall. Med hjälp av proffsen arrangeras även lyft, transport och sjösättning av båtar smidigt.

 

Kontakta oss via telefon, e-post eller genom att fylla i kontaktformuläret på vår webbplats och berätta vilken typ av tjänst du har behov av. Vi återkommer så snabbt som möjligt.

Kontaktuppgifter