Fullservice bilmåleri och krockverkstad som betjänar i Kristinestad

Ab Krs Autolack Oy är ett mångsidigt bilmåleri och krockverkstad, som betjänar kunder i Kristinestad med omnejd. Välkommen också längre ifrån! Vi målar och reparerar bilar med många års gedigen sakkunskap.

Bekanta dig närmare med våra tjänster och låt oss förse din bil med ny glansig målyta!

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter

Är du ute efter ett bilmåleri eller en krockverkstad som snabbt fixar bil som bil, oavsett storlek? Kontakta oss!

info@autolack.fi

Bilmåleri med tiotals års erfarenhet

Ab Krs Autolack Oy är ett bilmåleri, en krockverkstad, bärgningstjänst och båtrenoverare, vars verksamhet är förlagd till Lappfjärd i Kristinestads kommun. Vi har ett stort antal kunder även från närliggande kommuner. Företaget drivs av två företagare, Marcus Skogman och Jari Pohjonen, som båda har mångårig erfarenhet av bilmålning. Autolack grundades redan år 1992 och har genomgått en generationsväxling. Vi betjänar med sakkunskap och erbjuder hög kvalitet i alla frågor som rör bilmålning och renovering och målning av båtar. Vid behov målar vi också till exempel lastbilar, arbetsmaskiner och andra metallkonstruktioner.

Kontakta oss!

Reparationer av hög kvalitet i samarbete med försäkringsbolag

Vi målar bilar av alla märken och modeller snabbt och med hög kvalitet. Vi rengör även ömtåliga ytor till exempel med hjälp av sodablästring.

 

Vi samarbetar med samtliga finländska försäkringsbolag i samband med krockrelaterade arbeten. Vi utför den skadebesiktning och reparationsplan som försäkringsbolagen förutsätter vid skador och sköter plåtriktning och nya lackytor även med snabb tidtabell.

Be om mer information

Yrkeskunnigt underhåll och målning av båtar

Vi erbjuder även säsongsunderhåll av båtar. Vi utför yrkeskunnigt till exempel oljebyte, och kontroll av anoder och maskinvaror. Vi utför dessutom botten- och giftmålningar av båtar. Du kan leverera din båt själv eller be oss om behändig transporttjänst. Vi berättar gärna mer om våra tjänster och de produkter vi använder.

Kontakta oss!

Bärgningstjänsten betjänar 24/7

Vårt företag erbjuder vägassistans och bärgningstjänst 24/7. Våra tjänster omfattar bärgning vid dikeskörning, hjälpströmförsörjning, låsöppning, mindre reparationer och däckbyten på plats samt bogsering antingen till egen eller valfri verkstad. Vi erbjuder vägassistans och bärgningstjänster förutom för personbilar även för tyngre fordon. Om du alltså råkar ut för problem på vägen, ska du utan tvekan kontakta oss!

Vårt företags styrkor

Förtroendeikon

Förtroende

Vi är ett pålitligt företag med många år på nacken.

Erfarenhetsikon

Erfarenhet

Vi utför målning och reparationer av bil som bil, oavsett modell och storlek. Vi utför med sakkunskap även arbeten på båtar.

Kvalitetsikon

Kvalitet

Våra målnings- och reparationsarbeten på bilar håller hög kvalitet. Vi utför även högkvalitativa arbeten på din båt.