Sakkunnig bilmålning i Kristinestad

Ab Krs Autolack Oy erbjuder sakkunnig bilmålning i Kristinestad. Vi målar alla typer av bilar, oavsett märke och årsmodell. Vår mångåriga erfarenhet och mångsidiga sakkunskap om bilmålning garanterar ett högkvalitativt slutresultat till konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss och be om mer information om våra tjänster!

Kontaktuppgifter

Bilmåleriets alla tjänster under samma tak

Autolack erbjuder alla bilmåleritjänster du kan behöva. Vi betjänar såväl privata kunder som företag i Kristinestad och närområden.

Våra tjänster inkluderar:

  • krockreparationer

  • plåtreparationer

  • bilmålningar

  • byte av vindrutor.

Vi kan reparera krockskador såsom bucklor och inbuktningar. Vi kan i samband med reparation av bucklor utföra såväl mindre målningsarbeten som förnya större ytor – enligt vad situationen kräver.

 

Vi använder oss av tillbehörsglas och originalglas vid byte av vindrutor. Vi kan byta vindrutor på alla typer av bilar och även arbetsmaskiner.

Kontakta oss!

Vi kan vid behov bogsera din bil till oss för reparation

Om du råkar ut för en krock eller blir på vägen, kan du beställa bärgningstjänst från oss. Vi bogserar din bil till våra utrymmen och utför om du önskar en skadegranskning samt nödvändiga reparationer och målning. Du kan också be oss bogsera bilen till exempel till en annan verkstad.

 

Vår bärgningstjänst betjänar dygnet runt under årets varje dag, och vi erbjuder bärgningshjälp för både personbilar och tunga fordon.

Läs mer om vår bärgningstjänst

Försäkringsbolagens samarbetspartner

Autolack är ett bilmåleri i Kristinestad som är godkänt av försäkringsbolagen. Vi använder oss av försäkringsbolagens direktdebitering, vilket innebär snabb och behändig betjäning. Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag i Finland. Vi utför före reparationerna en skadegranskning, där vi utreder reparations- och målningsbehoven samt uppskattar tiden och kostnaden för reparationerna.

Kontakta vårt bilmåleri så snabbt som möjligt efter en krock, så försäkrar du dig om att skadorna dokumenteras på det sätt som försäkringsbolagen förutsätter. Försäkringsbolagen behöver en kostnadsberäkning av oss för att bevilja ersättning. Vi står gärna till tjänst med mer information – kontakta oss!

Kontaktuppgifter