Vägassistans och bärgningstjänst 24/7 – vi betjänar i Kristinestad med omnejd

Ab Krs Autolack Oy:s vägassistans och bärgningstjänst betjänar dygnet runt under årets varje dag. Vi bogserar både personbilar och tunga fordon, och transporterar också i övrigt fordon från en plats till en annan. Våra tjänster omfattar även bilmålning, krockreparationer och transport av båtar.

 

Vi utför bärgningsuppdrag i Kristinestad med omnejd. Ring och be vår bärgningstjänst om hjälp!

Kontakta oss

Vägassistans och bärgningstjänst dygnet runt

Krock eller annat problem på vägen? Autolack erbjuder vägassistans och bärgning 24/7 under årets alla dagar. Våra tjänster omfattar bärgning vid dikeskörning, hjälpströmförsörjning, mindre reparationer, låsöppning och däckbyten på plats samt naturligtvis bogsering antingen till våra egna utrymmen eller valfri verkstad i närområdet. Vid behov kan vi även tipsa om var du kan få tag på en lämplig ersättningsbil. Alternativt hjälper vi dig och ditt sällskap med att hitta en taxi eller ett hotell.

Kontakta oss!

Bärgning av lätta och tunga fordon

Vår vägassistans står till tjänst då det uppstår problem med en personbil eller ett tungt fordon på vägen. Vi utför med hjälp av vår servicebil för tunga fordon till exempel däckbyten och ger starthjälp. Vi kan med hjälp av vår utrustning även bogsera tunga fordon till verkstaden.

Vid behov transporterar vi även andra fordon än sådana som är i behov av reparation: vi transporterar bilar från en plats till en annan och med hjälp av vår trailer småbåtar till exempel till vinterförvaring. Vi ger gärna mer information om våra bärnings- och transporttjänster.

Be om mer information!

Försäkringsbolagens samarbetspartner

När du väljer vår bärgningstjänst behöver du inte separat kontakta försäkringsbolaget eller bilmåleriet. Vårt företag har godkänts av försäkringsbolagen, så vi sköta kontakten med försäkringsbolaget å dina vägnar. Vi utför en skadegranskning på din bil före vi skrider till åtgärder med försäkringsbolaget. Våra tjänster omfattar riktning av plåt, bilmålningar och byte av vindrutor.

Läs mer om bilmålning