Tie- ja hinauspalvelu päivystää 24/7 – palvelemme Kristiinankaupungissa ja lähikunnissa

Ab Krs Autolack Oy:n tie- ja hinauspalvelu päivystää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Hinaamme sekä henkilöautoja että raskasta kalustoa, ja kuljetamme muutenkin ajoneuvoja paikasta toiseen. Myös automaalaustyöt, kolarikorjaukset ja veneiden kuljetukset kuuluvat palveluihimme.

 

Teemme hinauksia Kristiinankaupungissa ja lähikunnissa. Soita ja pyydä hinauspalvelumme apuun!

Ota yhteyttä

Tie- ja hinauspalvelua kelloon katsomatta

Sattuiko kolari tai jäitkö muuten tien päälle? Autolack tarjoaa tiepalvelua ja hinausta 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Palvelumme kattavat ojasta vedot, apuvirran annot, pienet korjaukset, lukkojen avaukset ja renkaanvaihdot tien päällä sekä tietenkin tarvittaessa hinaukset joko omiin tiloihimme tai valitsemallesi autokorjaamolle lähiseudulla. Voimme myös tarpeen mukaan vinkata siitä, mistä löydät sopivan sijaisauton. Vaihtoehtoisesti autamme sinua ja seuruettasi vaikkapa taksin tai hotellin löytämisessä.

Ota yhteyttä!

Kevyen ja raskaan kaluston hinaukset

Tiepalvelumme auttaa silloin, kun henkilöauto tai esimerkiksi raskaan kaluston ajoneuvo jättää sinut tien päälle. Raskaan kaluston huoltoautomme avulla hoidamme esimerkiksi renkaanvaihdot ja annamme käynnistysapua. Kalustomme avulla pystymme hinaamaan myös raskaita ajoneuvoja korjaamolle.

 

Tarvittaessa siirrämme muitakin kuin korjauksen tarpeessa olevia autoja: kuljetamme autoja paikasta toiseen ja trailerin avulla siirrämme pienveneitä esimerkiksi talviteloille. Kerromme mielellämme lisää hinaus- ja kuljetuspalveluistamme.

Kysy lisää!

Vakuutusyhtiöiden kumppani

Kun valitset hinauspalvelumme, sinun ei tarvitse asioida erikseen vakuutusyhtiön tai automaalaamon kanssa. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä yritys, joka hoitaa puolestasi yhteydenpidon vakuutusyhtiön kanssa. Ennen toimenpiteisiin ryhtymistä teemme vakuutusyhtiön vaatiman vahinkotarkastuksen autoosi. Palvelumme kattaa peltikorjaukset, automaalaukset ja tuulilasien vaihdot. 

Lue lisää automaalauksista