Auton maalaus ammattitaidolla Kristiinankaupungissa

Ab Krs Autolack Oy tarjoaa autojen maalausta ammattitaidolla Kristiinankaupungissa. Voit tuoda meille kaikki autot merkkiin ja vuosimalliin katsomatta. Meiltä löytyvät PPG:n kaikki tuotteet, ja käytämme Linq-ohjelmistoa, jolla saamme tehtyä värien vertailun nopeasti tietokoneella.

Myymme automaaleja raskaalle kalustolle sekä teollisuuden käyttöön. Kaikkien värien sävytys onnistuu. Pitkä kokemuksemme ja monipuolinen osaamisemme automaalauksista takaa laadukkaan lopputuloksen kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kaikki automaalaamon palvelut saman katon alta

Autolack tarjoaa kaikki tarvitsemasi automaalaamon palvelut. Palvelemme niin yksityisiä asiakkaita kuin yrityksiäkin Kristiinankaupungista ja lähialueilta.

Palvelumme pitävät sisällään:

  • kolarikorjaukset

  • peltikorjaukset

  • automaalaukset

  • tuulilasien vaihdot.

Pystymme korjaamaan kolarissa tulleet kolhut ja painaumat. Kolhujen korjauksen yhteydessä voimme tehdä sekä pienemmät paikkamaalaukset että isommatkin maalipinnan uusimiset – tilanteen mukaan.

 

Tuulilasitöissä käytämme tarvikelaseja ja alkuperäislaseja. Pystymme vaihtamaan tuulilasit kaikenlaisiin autoihin, myös työkoneisiin. 

Ota yhteyttä!

Tarvittaessa voimme hinata autosi meille korjattavaksi

Jos joudut kolariin tai auto jättää sinut tien päälle, voit tilata hinauspalvelun meiltä. Hinaamme autosi tiloihimme ja halutessasi teemme siihen vahinkotarkastuksen sekä tarvittavat korjaukset ja maalaukset. Voit pyytää meiltä hinausta myös esimerkiksi toiseen korjaamoon.

 

Hinauspalvelumme päivystää vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä, ja saat meiltä apua sekä henkilöautojen että raskaan kaluston autojen hinaukseen.

Lue lisää hinauspalvelustamme

Vakuutusyhtiöiden kumppani

Autolack on vakuutusyhtiöiden hyväksymä automaalaamo Kristiinankaupungissa. Käytämme vakuutusyhtiöiden suoralaskutusta, eli asiointi kanssamme on nopeaa ja helppoa. Teemme yhteistyötä kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa. Teemme autollesi ennen korjausta vahinkotarkastuksen, jossa selvitämme korjaus- ja maalaustarpeet sekä arvioimme korjauksen keston ja kustannukset.

Ota yhteyttä automaalaamoomme mahdollisimman pian kolarin jälkeen, niin varmistat, että vahingot kirjataan vahinkotarkastukseen vakuutusyhtiöiden edellyttämällä tavalla. Vakuutusyhtiöt tarvitsevat meiltä kustannuslaskelman korvauksen myöntämiseksi. Annamme mielellämme lisätietoja – ota yhteyttä!

Yhteystiedot