Veneiden maalaukset ja huollot osaavin ottein Kristiinankaupungissa

Ab Krs Autolack Oy on tekee veneiden maalaukset, kausihuollot ja korjaukset asiakkaille Kristiinankaupungista ja lähikuntien alueelta. Voit hinata veneesi meille tai pyytää meiltä kuljetusta toimipisteeseemme. Halutessasi myös veneen talvisäilytys järjestyy yhteistyökumppanimme avulla.

Ota yhteyttä

Veneiden maalaukset

Teemme veneiden maalauksia asiakkaille Kristiinankaupungista sekä lähikuntien alueelta. Asiakkaat löytävät meille myös kauempaa.

 

Palvelumme kattavat veneiden pohjamaalaukset ja myrkkymaalaukset. Käytämme pääasiassa Hempelin maaleja. Hempelin valikoimista löytyy kaikenlaisille veneille suunniteltuja pinnoitteita kestävistä pintamaaleista kehittyneisiin antifouling-maaleihin, joiden nanoteknologia parantaa veneen hydrodynamiikkaa ja nopeutta ja vähentää samalla päästöjä ja polttoaineen kulutusta. 

Antifouling-maaleja voidaan käyttää merialueilla kasvillisuuden kiinnittymisen ehkäisyyn. Eliönestomaalin sijaan veneen pohjan voi toki puhdistaa myös mekaanisesti.

 

Voit tuoda veneen itse meille Kristiinankaupunkiin ja noutaa sen työn valmistuttua. Tarvittaessa noudamme veneen luotasi. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja käyttämistämme tuotteista.

Ota yhteyttä!

Veneiden kausihuollot

Säännöllisellä huollolla varmistat veneesi toimivuuden kesäkaudella. Teemme veneiden huollot, erityisesti kausihuollot, vahvalla ammattitaidolla. Tarvittaessa saat meiltä myös muut huollot osaavin ottein. 

 

Veneiden huoltojen ja maalausten lisäksi tarjoamme myös muun muassa automaalaamon palvelut. Maalaamme paitsi henkilöautoja, niin myös muitakin metallirakennelmia.

Lue lisää

Veneiden talvisäilytys

Myös veneiden talvisäilytys järjestyy pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme avulla. Saat veneesi säilöön joko lämpimään tai kylmään halliin. Ammattilaisten avulla myös veneen nostot, kuljetukset ja laskut onnistuvat vaivatta. 

 

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä sivultamme löytyvä yhteydenottolomake, ja kerro millaista palvelua tarvitset. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Yhteystiedot