Puhallustyöt soodapuhalluksella ja muilla menetelmillä Kristiinankaupungissa

Ab Krs Autolack Oy Kristiinankaupungista tekee puhallustyöt soodapuhalluksella, hiekkapuhalluksella, lasimurskapuhalluksella ja lasikuulapuhalluksella. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Mitä on soodapuhallus?

Soodapuhalluksen avulla voidaan puhdistaa maali tai epäpuhtaudet herkästi vahingoittuvilta pinnoilta. Puhalluksessa käytetään soodaa, joka hajoaa osuessaan kovaan pintaan. Hajoamisessa purkautuva energia poistaa maalin ja lian. Pohja sitä vastoin jää alkuperäiseen kuntoon eikä vahingoitu.

 

Puhallussooda on käytännössä samaa ainetta kuin kauppojen hyllystä löytyvä ruokasooda, mutta sen raekoko on isompi. Puhallussooda on ympäristöystävällinen puhdistusaine, jonka pH-arvo on 8,6 eli lähestulkoon neutraali. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Puhallustöiden käyttökohteet

Yrityksellämme on lasipuhalluskaappi, jossa voidaan puhdistaa pienempiä esineitä. Lisäksi meiltä löytyy liikuteltavaa puhalluskalustoa, jonka avulla soodapuhallus, hiekkapuhallus, lasimurskapuhallus ja lasikuulapuhallus isommille esineille onnistuu myös paikan päällä. Liikuteltavalla kalustollamme puhalluspuhdistamme usein esimerkiksi hirsitaloja ja harrasteautoja.

Teemme myös veneiden huoltoja

 Soodapuhalluksen käyttökohteet

Soodapuhallus soveltuu lähes kaikkien pintojen puhdistukseen, erityisesti hauraiden ja arkojen materiaalien käsittelyyn. Sopivia kohteita löydetään jatkuvasti lisää. Soodan lisäksi joitakin pintoja voidaan tarvittaessa puhaltaa myös lasilla tai vaikka alumiinioksidilla, joka kovuutensa vuoksi on erinomainen pinttyneimpienkin kohtien puhdistamiseen.

  • Autoissa puhdistettaviksi kohteiksi käyvät korinosat, moottori ja apulaitteet.

  • Soodapuhallusta voidaan käyttää kaikkien kulkuneuvojen, kuten lentokoneiden ja junien puhdistamiseen.

  • Soodapuhalluksella voidaan poistaa graffiteja erilaisista materiaaleista.

  • Soodapuhalluksella voidaan poistaa veneiden pohjasta muun muassa myrkkymaalit, levät ja lakat.

  • Soodapuhallus soveltuu mitä moninaisimpiin puhdistamistarpeisiin myös teollisuudessa.

  • Entisöinnissä ja rakentamisessa soodapuhdistuksen avulla voidaan poistaa esimerkiksi maalit ja lakat hellävaraisesti hauraistakin materiaaleista.

  • Soodapuhdistus sopii myös esimerkiksi homeen poistoon, lasipintojen ja ikkunankarmien puhdistamiseen, patsaiden ja kylttien puhdistamiseen, liiman ja bitumin poistamiseen, ajoratamerkintöjen poistamiseen, laattojen ja saumojen puhdistukseen, lattioiden puhdistukseen ja talojen julkisivujen puhdistukseen.

Kysy lisää soodapuhallukselle soveltuvista kohteista!

Ota yhteyttä